Alla inlägg den 6 april 2016

Av Tom Keiser - 6 april 2016 21:04

Denna 3D tryckt  modevisning skjuter Haute Couture i en ny riktning

Som en del 3D- veckan i New York av en grupp av 12 designteam samlades för att visa upp sina futuristiska arbete

  artm.artmoments  sso

 artm.artmoments  sso

Av Tom Keiser - 6 april 2016 20:52

 De georgiska designers är fantastiskt här är en show från 2015 Tbilisi Fashion Week (Fall), vilket höjde sin gardin på torsdag i Georgiens huvudstad Tbilisi. Fashion Week har shower, utställning och presentation av 20 bästa georgiska designers. Kända georgiska designers, inklusive Anouki Areshidze, Giorgi Shagashvili och vinnare av den föregående säsongen, Sally Pangani visade upp sin senaste skapelse av fallvinterkollektioner under fyra dagar show.

  artm.artmoments  sso

 artm.artmoments  artm.artmoments

Av Tom Keiser - 6 april 2016 13:32

Balmain | Höst Vinter 2016/2017 av Olivier Rousteing | Full modevisning i HD (Bredbild - Exklusiv Video / 1080p - PFW - Paris Fashion Week)

Olivier Rousteing är en så spännande talang. Han fick alltid något upp sin ärm. Just när du tror att det kan inte bli bättre, här kommer hans nya kollektion.


  artm.artmoments  sso

 artm.artmoments  artm.artmoments

Av Tom Keiser - 6 april 2016 11:48

Berlin alternativ Modeveckan är en plattform visa upp ökningen av alternativa koncept inom mode. Med ett veckolångt program av utställningar, marknadsplatser och andra evenemang, strävar vi efter att främja inflytelserika, genrebrytande innovatörer och ansluta dem med etablerade samtida inom områdena mode, musik och konst i ett sammanhang som inte är begränsad eller domineras av stora märken och etiketter. Det är en modevecka som firar bristande överensstämmelse och en som utmanar könsroller och restriktiva inställning för att ge alla frihet att välja vad de vill ha och att utforska nya identiteter och möjligheter. Vi tror att mode ska vara inkluderande, snarare än exklusiv, och det är precis vad vår modevecka föreslår; våra utställningar, föredrag och marknadsutrymmen kommer att ge alla möjlighet att möta nya och fristående formgivare, utforska etiska och hållbara sätt att köpa och sourcing material, och upptäcka innovativa metoder för styling.








  sso go th  sso


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards